Schrijf beter en makkelijker

Bouw je teksten beter en makkelijker op door middel van mindmappen. Leer sterker en helder bloggen in deze unieke 2-delige workshop.

  • Waarover kun je schrijven?
  • Hoe formuleer je jouw boodschap krachtiger?
  • Hoe gebruik je een mindmap voor het schrijven van je teksten?
  • Hoe kunnen blogs en nieuwsbrieven je helpen om méér potentiële klanten te bereiken?

Zakelijk schrijven wordt een stuk eenvoudiger met de tips en trucs uit de workshop ‘Bloggen met structuur’. De opgedane kennis zal je helpen om voortaan nóg beter en makkelijker te schrijven.

Bloggen, nieuwsbrieven, website …

Voor zzp’ers, ondernemers, managers en iedereen die betere zakelijke teksten wil schrijven. De workshop is met name gericht op het schrijven van sterke blogteksten en andere informatieve zakelijke teksten, zoals webteksten, persberichten en de inhoud van nieuwsbrieven.

Mindmappen

Tijdens de workshop zal o.a. gewerkt worden met online software voor mindmapping. Hiervoor is het nodig dat je bij voorkeur een laptop meeneemt, maar een tablet (al of niet met apart keyboard) is eveneens bruikbaar.

Meer info

Prijs?€ 179,- excl. btw
Hoelang?2 x 1 dagdeel
Wat?inclusief naslagwerk
Waar?in Sittard-Geleen
Wanneer?op aanvraag

De workshop wordt meestal op een locatie in Sittard gegeven, maar op aanvraag zijn ook andere locaties mogelijk. Team Tekst & Taal verzorgt ook incompany-workshops op maat.

Om aan iedere deelnemer voldoende aandacht te kunnen geven worden de workshops in kleine groepen van doorgaans 4 tot 8 deelnemers gegeven. Heb je specifieke vragen over het schrijven van teksten, dan wordt hierop ingespeeld. Bij minder dan 4 aanmeldingen behouden we ons het recht voor om de workshop in overleg met de deelnemers te annuleren of te verplaatsen naar een latere datum.

Willy Janssen


Komen de geplande data jou niet uit,
wil je een incompany workshop
of aanvullende informatie?

Neem dan gerust vrijblijvend contact op met
Willy Janssen:

e-mail: info@teamtekstentaal.nl
mobiel: 06-23665568
Wat bieden we nog meer:
Training ‘Schrijf Wijzer’ – 1
Training ‘Schrijf Wijzer’ – 2
Workshop ‘Schrijf voor je bedrijf’
Incompany training