Breng een ervaren tekstschrijver en een gepassioneerde taaldeskundige bij elkaar en je hebt twee professionals die elkaar uitstekend aanvullen.

Wij delen heel graag onze kennis en ervaring met jou.

Heb je een vraag over het schrijven van zakelijke teksten? Laat het ons weten.
Team Tekst & Taal helpt je verder.

Marjoleine Schlösser
tekstcorrector
Willy Janssen
tekstschrijver
postquote

Twijfel niet meer over taal- of tikfouten, ik maak het in orde. Met mijn liefde voor taal, oog voor detail, gezond verstand en analytisch vermogen ontleed ik iedere tekst.

Met Goede Zin zet ik de puntjes op jouw i.

Bij iedere workshop geniet ik weer van de enthousiaste respons van de deelnemers. Onze duidelijke uitleg maakt goed schrijven veel vanzelfsprekender. Een hele zorg minder.

postquote

postquote

Alles draait om communicatie; de juiste woorden in de juiste toon en vorm op het juiste moment. Ik wil mensen verbinden en helpen om hiervoor de juiste woorden te vinden. In klare taal. Om mensen te inspireren en zelf geïnspireerd te worden. Vanuit oprechte belangstelling voor mens en materie.

Mooi om te zien dat deelnemers na onze workshops aansprekender schrijven en dat hun boodschap meer overtuigt. Missie geslaagd.

postquote

Teksten laten schrijven, redigeren of controleren?

CreaTaal en Met Goede Zin werken tevens als zelfstandige bedrijven in opdracht van ondernemers, bedrijven, instellingen en media.
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden:

Met Goede Zin CreaTaal
www.metgoedezin.nl www.creataal.com
 Aquarius 6 Hertog Reinaldstraat 11
 6121 NV  Born 6121 NK Born
info@metgoedezin.nl info@creataal.com
06 – 24 55 0992 06 – 23 66 5568
LinkedIn LinkedIn